Brioworld 2A)
Leluja, jotka saavat aikaan muutakin kuin naurua

Ajat ovat muuttuneet, mutta lapset oppivat ja kehittyvät edelleen samalla tavalla. Siksi kaikkien lelujemme pelkistetty muotoilu kannustaa lasta luovuuteen ja käyttämään mielikuvitustaan. Samalla lasta kannustetaan ja tuetaan kaikissa kehitysvaiheissa.

Tutustu ajattelutapaamme

BRIO World on avoin pelijärjestelmä, joka innostaa luovuutta ja mielikuvitusta


BRIO World on maailma joka kasvaa lapsen kanssa ja jossa vain lapsen mielikuvitus on rajana uusille leikeille ja loputtomille kokoonpanoille. Ei ole oikeaa ja väärää tapaa leikkiä ja se, mikä tänään on rakennettu, on helppo kasata huomenna uudestaan sopimaan uusiin seikkailuihin.

Avoin ja rajaton leikki kannustaa lasta kehittämään koordinaatio- ja keskittymiskykyä, suunnittelemaan ja luomaan sekä harjoittamaan sosiaalisia taitoja ja kielitaitoa. Leikkiessään, lapsi tekee uusia löytöjä itsestään ja ympäristöstään. Ja pitää hauskaa samaan aikaan!


Kaikki lapset ovat ainutlaatuisia omine kiinnostuksen kohteineen. Mielestämme lapsilla pitäisi olla mahdollisuus vapaaseen leikkiin ilman ennakkokäsityksiä siitä, mistä poikien tai tyttöjen odotetaan pitävän. Se on tärkeä osa leikkifilosofiaamme ja ruotsalaista perintöämme ja myös syy miksi BRIO World -maailma on kaikille lapsille. Tästä maailmasta on mahdollista löytää eri kiinnostuksen kohteita ja se kannustaa monipuoliseen leikkiin.


Pieniksi osiksi määritellään osat jotka mahtuvat täysin testisylinteriin ja eivät ole sallittuja leluja alle 3-vuotiaille. Koska turvallisuus on meillä aina etusijalla, ei BRIO World –maailmasta löydy pieniä osia. Vaikka suosittelemme leluja lapsille 3-ikävuodesta ylöspäin, on BRIO World turvallinen nuoremmille sisaruksille. Voit huoletta antaa pikkuveljen tai -siskon olla vanhemman sisaruksen läheisyydessä kun hän leikkii BRIO World -maailmalla.


BRIO World -maailmassa lapsi leikkii ja keskittyy ympäristöihin, jotka ovat tuttuja heidän omassa arjessaan, sillä se on peilikuva todellisesta maailmasta. On yhtä tärkeää ymmärtää tosielämän monimuotoisuus kuten koti ja työpaikka ja matkat niiden välillä, kuin olla vuorovaikutuksessa eri hahmojen ja ajoneuvojen kanssa, sillä se auttaa lasta kehittämään hänen turvallisuuden tunnetta ja muiden huomioon ottamista.

Brioworld 1A)
BRIO World -maailmassa kaikki sopii yhteen.

Rajoituksia ei ole – ainoastaan loputtomasti mahdollisuuksia. BRIO World -maailmassa voit olla kuka tahansa, missä tahansa. Rakenna, korjaa, ideoi ja yhdistele! Kaikki BRIO Worldin kuusi teemaa sopivat yhteen. Voit siirtyä leikistä toiseen auton, junan tai vaikka lentokoneen kyydissä. Seikkailut odottavat!

Change country