Pienten aivojen aktivointia jo vuodesta 1884

Muotokieleltään pelkistetyt tuotteemme innostavat leikkimään ja avaavat ovet hauskanpidon maailmaan, jossa vain mielikuvitus on rajana. Tämä leikkimiseen perustuva ajattelutapa vaikuttaa kaikkien tuotteidemme taustalla, ja olemme pysyneet sille uskollisina yrityksemme perustamisesta lähtien.

Leikkimällä parempi maailma – kirjaimellisesti

Haluamme antaa kaikille onnellisen lapsuuden, mutta myös valoisan tulevaisuuden. Joten, kaikki meidän puisia leluja on valmistettu jäljitettävissä puusta peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Maailmanlaajuinen vastuumme

Tuotteemme innostavat kaikenikäisiä lapsia…

Leikkiminen antaa kasvaville kehoille ja aivoille kehitykseen tarvittavia virikkeitä. Siksi kaikki lelumme on suunniteltu tukemaan jotakin tiettyä kehitysvaihetta.

Mitä missäkin ikävaiheessa tapahtuu?

… myös niitä, jotka eivät suostu vanhenemaan

Täytimme juuri 130 vuotta, mutta olomme tuntuu erittäin virkeältä. Siitä on hyötyä lelujen parissa työskennellessä. Lasten tapaan myös yrityksemme kehittyy leikkimällä, ja vuosikymmenien aikana kertynyt osaaminen näkyy kaikissa tuotteissamme.

Leikkifilosofiamme

Mäyräkoiran DNA

Sitä voisi luulla pelkäksi söpöksi leluksi, mutta itse asiassa mäyräkoiran viattoman ulkoasun taakse kätkeytyy monia asioita, jotka varmistavat, että lapset ja vanhemmat voivat luottaa siihen kaikissa tilanteissa.

Olemme voittaneet useita palkintoja

Emme ole erityisen hyviä kehumaan itseämme, mutta emme malta olla mainitsematta, että lelumme ovat voittaneet vuosien varrella useita palkintoja. Lisäksi olemme jo 1940-luvulta saakka toimineet Ruotsin kuningasperheen hovihankkijana.

Saamamme palkinnot

Kaikkein ylpeimpiä olemme kuitenkin vaativimman tuomaristomme kehuista

Hienoja palkintoja on aina mukava saada. Päivittäisessä työssämme meitä innostaa kuitenkin eniten se, että tiedämme lasten rakastavan lelujamme ja tiedämme lelujemme saavan aikaan onnellisia lapsuusmuistoja.

Change country