Ota interaktiivinen leikkimisympäristö haltuun

Smart Tech Sound

Smart Tech Sound on jännittävä uusi lisä BRIO World -maailmaan. Sen avulla lapset voivat lisätä leikkiinsä interaktiivisia elementtejä ja kokeilla erilaisia vaihtoehtoja.  


Leikin keskipisteenä on paristokäyttöinen Record & Play -veturi, joka pitää yhteyttä ympäristöönsä. Se vastaa automaattisesti Smart Tech -osille eri tavoin, esimerkiksi monivärisillä merkkivaloilla, liikkeellä ja äänillä, joten leikki muuttuu mielikuvituksellisemmaksi. Leikkiä voi räätälöidä vielä enemmän omien mieltymysten mukaan tallentamalla omia ääniä veturin punaisella painikkeella tai mukauttamalla ääniympäristöä Smart Tech Sound -sovelluksella.

Kun rautatie on rakennettu, siirrettävillä Action Tunnel -tunneleilla voi ohjelmoida radan liikennettä oman halunsa mukaan ja muuttaa junan matkaa. 

 

Smart Tech Sound

Smart Tech Sound äänittävä juna ja tunnelit

Smart Tech Sound äänittävä juna ja tunnelit

Ohjaa leikin kulkua tämän vuorovaikutteisen lelujunan avulla....

Smart Tech Sound Juna-asema

Smart Tech Sound Juna-asema

"Juna lähtee!" Junat ovat lähtövalmiina 33973 effektitunneliasemalla....

Smart Tech Sound Matkasetti Suuri

Smart Tech Sound Matkasetti Suuri

Ohjaa leikin kulkua tämän 37-osaisen vuorovaikutteisen lelujunan...

Smart Tech Sound Engine

Yhdistä Smart Tech Sound Engine -veturi sovellukseen!Kun yhdistät Smart Tech Sound -veturin Smart Tech Sound -sovellukseen, voit muokata ääniympäristöä vieläkin enemmän. Voit muokata lelun ääniä leikkiessäsi, tallentaa omia ääniäsi ja ladata niitä veturiin. Lisäksi voit ajaa veturia digitaalisella kaukosäätimellä!

Smart Tech Sound -sovellus on saatavana Apple App Storessa ja Google Playssa:

App Store -logoGoogle Play