Kysymyksiä ja vastauksia

Ostot, valitukset ja palautukset

Missä lelujanne myydään?
BRIO ei myy tuotteita suoraan loppukäyttäjille, joten etsi sopiva ostopaikka myymäläluettelosta. Valitettavasti BRIO ei hallitse järjestelmää, josta näkisi, missä myymälässä mikäkin tuote on. Tarkista myymälähausta, mikä verkkomyymälä toimittaa omaan maahasi.

Haluan palauttaa tuotteen. Mitä minun on tehtävä?
Vähittäismyyntikumppanit hoitavat kaikki palautukset ja valitukset. Ota yhteys tuotteen ostopaikkaan, josta saat varmasti apua.

Voiko tuotteen vaihtaa toiseen maksutta, tai hyvitetäänkö hinta, jos se palautetaan?
Noudatamme tuotteidemme myyntimaissa voimassaolevia palautuskäytäntöjä. Ota yhteys tuotteen ostopaikkaan.

Haluan antaa palautetta BRIO-tuotteesta. Mitä minun pitää tehdä?
Jollet pysty hoitamaan asiaa myymälän tai vähittäismyyjän kanssa tai jos haluat antaa palautetta, valituksia ja kommentteja, täytä asiakaspalautelomake tästä.

Vara-osat, oppaat ja ohjeet

Mistä löydän käyttöohjeita?
Löydät käyttöoppaat ja ohjeet asianmukaisen tuotteen verkkosivulta. Vanhemmille tuotteille, joita ei ole enää saatavilla sivustolla, ei enää toimiteta oppaita ja manuaaleja.

Mistä saan lisätietoja tuotteistanne?
Saat lisätietoja tältä sivustolta tai ottamalla lähimpään BRIO-tuotteita myyvään myymälään.

Vaunut, autonistuimia ja huonekaluja tuotteet on poistettu BRIO-alueelta. Lisätietoja on osoitteessa www.britax.fi. Huonekalut, kuten pinnasängyt, pöydät ja vauvapatjat, ei enää valmisteta.

Mistä saa varaosia?
Leluille asetetaan erittäin tiukat turvallisuusvaatimukset. Siksi emme tarjoa varaosia, koska ne voisivat vaarantaa tuotteidemme turvallisuuden. Jälleenmyyjät ja jakelijat hoitavat kuitenkin potentiaaliset valitukset, joten aloita ottamalla yhteyttä tuotteen ostopaikkaan.

Kuinka BRIO-lelut puhdistetaan?
Lelujen puhdistaminen tulee jättää aikuisen tehtäväksi. Puhdistusmenetelmä valitaan lelun materiaalin perusteella. Kun olet puhdistanut lelun, tutki sen osat ja vaihda vaurioituneet osat uusiin. Saat yksityiskohtaisempia tietoja täältä.

Mistä lelumme on tehty ja missä

Onko tuotteissanne käytettäviä materiaaleja vaihdettu vuosien kuluessa?
Valmistusmateriaaleihin ei ole tehty juurikaan muutoksia niiden valmistamisen aloittamisen jälkeen.
Leluille asetetaan kaikkein tiukimmat turvallisuusvaatimukset, jotta lapset voivat leikkiä niillä turvallisesti. Ensimmäiset EU-säädökset tulivat voimaan vuonna 1988, ja niitä muutetaan jatkuvasti.

Millaisesta puusta lelunne valmistetaan?
Puuleluissamme käytetään lähinnä pyökkiä, koska se on kestävää ja lujaa. Lisäksi pyökki on yleistä Euroopassa, joten se ei ole uhanalainen laji ja uusien puiden istuttaminen kaadettujen tilalle on ollut pakollista jo 1900-luvun alusta alkaen, mikä on meille tärkeää. Kaikki puiset BRIO-lelut ovat FSC®-sertifioituja (lic. no. C133361)  .

Missä tuotteenne valmistetaan?
Tuotteemme valmistetaan Kiinassa ja Tšekin tasavallassa. Aloimme siirtää tuotantoa Kiinaan 2000-luvun alussa. Varmistimme perusteellisesti, että tuotantomenetelmät täyttävät samat vaatimukset, joita Ruotsissa sovelletaan. Osa käytettävistä koneista on peräisin Ruotsista. Kiinalaiset työntekijät työskentelevät yhtä turvallisissa olosuhteissa kuin Ruotsissa. Meillä ei ole omia tehtaita, joten teemme yhteistyötä muutamien tarkkaan valittujen alihankkijoiden

Lelujemme turvallisuus ja laatu

Mistä tiedän, että lelunne ovat turvallisia lapselleni?
Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin turvallisuus. Joskus lapset leikkivät leluilla yllättävillä tavoilla. Siksi testaamme tuotteemme perusteellisesti. Myymiemme lelujen on täytettävä kaikki turvallisuusvaatimukset. Joskus testaamme ne myös käyttämällä tavallista tiukempia standardeja. Asetamme leluille erittäin tiukat turvallisuusvaatimukset. Testaamme ne usein käyttämällä tiukempia vaatimuksia kuin vaaditaan. 
Leluille asetetaan kaikkein tiukimmat turvallisuusvaatimukset, ja olemme siihen tyytyväisiä. 
Haluatko lisätietoja lelujemme testaamisesta? 

EY-vaatimustenmukaisuusvakuutus
Käytä tätä linkkiä löytääksesi EY-vaatimustenmukaisuusvakuutuksen kauko-ohjatuille tuotteillemme. Ota yhteyttä kuluttajapalveluumme tai myyntikumppaniisi, jos sinulla on kysyttävää.

Millaista maalia leluissanne käytetään?
Käytämme vesiliukoisia maaleja ja liuotinohenteisia polyuretaanivärejä. Ne on testattu sovellettavien standardien mukaisesti. Lisäksi ne täyttävät ftalaateille ja atsoväriaineille asetettavat EN71-3-vaatimukset. Lisäksi niiden SVHC-pitoisuudet täyttävät Reach-vaatimukset.

Mistä tiedän, että leluissanne käytettävä maali on turvallista lapselleni?
Käyttämämme maalit on testattu ennen tuotantoa ja lopullisissa tuotteissa voimassaolevien standardien mukaisesti. Lelujen osalta tämä merkitsee lähinnä EN71-3- ja Reach-, ja atsoväriainevaatimusten täyttämistä. 
Lisäksi "sylkitestaamme" tuotteet eli jäljittelemme niiden joutumista lapsen suuhun. Vauvat voivat imeskellä ja pureskella käyttämäämme maalia turvallisesti.

Sisältääkö käyttämänne maali lyijyä?
Ei. Käyttämässämme maalissa ei ole lyijyä.

Sisältävätkö lelunne PVC:tä?
Eivät. Lelumme tai niiden pakkaukset eivät sisällä PVC:tä.

Sisältävätkö lelunne ftalaatteja?
Ei. Lelumme täyttävät aina kaikki turvallisuusvaatimukset. Ne eivät sisällä haitallisia ftalaatteja. Kaikki tuotteet testataan perusteellisesti ennen niiden tuomista myyntiin.

Kyllästetäänkö puulelunne?
Puulelujamme ei kyllästetä.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Sitten voit täyttää lomakkeen täällä. 

Change country