Todelliseen maailmaan perustuvat lelut

BRIOn lelujen tarkoitus on tuottaa onnellisia lapsuusmuistoja, mutta mitä se todella tarkoittaa?

 

Tämä kysymys esitettiin Michael Heunille, joka on työskennellyt BRIOlla yli 10 vuotta vastaten kaikesta tuotannosta ja tuotekehityksestä. Ruotsissa asuvana amerikkalaisena hän tarkastelee lapsia globaalista näkökulmasta eroavaisuudet huomioon ottaen.

 

”Tämä voi kuulostaa oudolta nykyisessä kiivastahtisessa maailmassa, mutta keskitymme kestävään kehitykseen pitkällä aikavälillä. Kun lelumme ovat niin kestäviä, että ne kestävät leikkiä sukupolvelta toiselle ehjinä ja raikkaan innovatiivisina, olemme saavuttaneet tavoitteemme.”

 

“Haluamme luoda laadukkaita ja iättömiä leluja, jotka vetoavat lapsiin eri puolilla maailmaa. Juuri tähän ajatuksemme onnellisista lapsuusmuistoista perustuu. Luomme leluja, mutta lasten mielikuvitus herättää ne henkiin leikin aikana. Tehtävämme ei ole rajoittaa lasten leikkimistä vaan tehdä se mahdolliseksi. Kun puhumme onnellisista lapsuusmuistoista, tarkoitamme juuri tätä, ja se on suurin haaste lelujen suunnittelussa. Pohjimmiltaan on kysymys leikin ja kasvamisen yhdistämisestä toisiinsa.”

“BRIOn vastuu yrityksenä pitkällä aikavälillä on päästää lasten mielikuvitus valloilleen ja antaa edellytykset kasvaa leikkimällä. Tämä tapahtuu yksilöllisesti jokaisen lapsen kohdalla. Me annamme vain työkalut, mutta lasten mielikuvitus herättää lelut henkiin."

Brion Head of Development and Operations Michael Heun vastaa kaikkien BRIOn lelujen kehittämisestä ja tuotannosta. Michaelille tämä ei ole työtä vaan kutsumustehtävä. “Amerikkalaisena BRIOlla luulin, että jäisin tänne vain lyhyeksi ajaksi, mutta  olen  viihtynyt BRIOlla yli 10 vuotta ja suhtaudun tehtävääni nykyään innostuneemmin kuin koskaan aikaisemmin.”

Change country